Info

Neljä miestä kokoontuvat puisen pöydän ympärille, juovat viskiä ja pohtivat todellisuuden ja elämän ihmeellistä monimuotoisuutta. He nostavat maljoja, kertovat tarinoita, jakavat ideoita ja nauravat. Radio Wyrd on podcast, joka syntyy näistä hetkistä pöydän ympärillä.

Podcastin aiheet ovat rajattomat ja vaihtelevat kepeän hauskoista hartaan vakaviin. Käsiteltävänä saattaa olla yhtälailla erilaiset kulttuurin muodot kuin ajankohtaiset ilmiöt, niin muinaiset sivilisaatiot kuin tulevaisuuden visiotkin.

Pöydän äärelle kutsutaan ajoittain erinäisiä vieraita jakamaan heidän omia näkemyksiään. Radio Wyrd on kuin nykypäivän versio antiikin areenoista, jossa tarinat ja ideat kohtaavat vuoropuheluna- vuoropuheluna, joka perustuu toveruuteen ja hengenheimolaisuuteen, prometeaaniseen tiedonjanoon, sekä kuvia kumartelemattomaan huumoriin.

Tekijät

Konstantin Tuonihovi
Isäntä

Konstantin Tuonihovi on vantaalainen valokuvaaja, taiteilija ja kadonneen Gnosiksen metsästäjä. Hänen valokuviaan on mm. Absintti - Kirottujen Humalatar -kirjassa.

Aki Cederberg
Isäntä

Aki Cederberg on helsinkiläinen kirjailija, muusikko ja elokuvantekijä. Hänen viimeisin kirjansa on Journeys in the Kali Yuga: A Pilgrimage from Esoteric India to Pagan Europe (Inner Traditions, 2017).
Risto-Matti Salo
Äänivelho

Risto-Matti Salo on vantaalainen muusikko, absintisti ja graafikko. Hänen projektejaan ovat mm. musiikillinen entiteetti Pimentola (1996-2007), kirja "Absintti - Kirottujen Humalatar", sekä seripaino Malheur.
Jykä Varpio
Baarimestari

Jykä Varpio on helsinkiläinen runoilija, bibliofiili, cocktail-alkemisti ja erikoisten eliksiirien keräilijä. Hän oli mukana kirjoittamassa Absintti - Kirottujen Humalatarta, ensimmäistä suomalaista kirjaa absintista.


Verkkosivuston suunnittelu ja toteutus:

Konstantin Tuonihovi & Risto-Matti Salo (c) 2017

 

Etusivulle